Sitemap
Print version




Sidst opdateret:
23/09 2019 16:22:52



Chiwere "Dhegiha Teton Santee Hidatsa Leder

Madlavning 27.9.2008

 

Lørdag den 27. september vil vi hygge os med lidt madlavning - og spisning. Vi start kl 15. for vi har lidt arbejder foran os:

Sidste frist for tilmelding (bindende) er tirsdag den 23. september på veteran@2lyngby.dk

Ændringer i menuen kan forekomme

Nævnte menu med nævnte drikkevarer i passende forhold er skønnet til at kost i omegnen af kr 200 pr næste, endlig afregning på dagen.

Ekstra drikkevarer vil kunne købes

Finere Fransk madlavining – over bål.

Menu:

Starters:

Gratineret paneret svampe på sprød toast.

Hertil: A. Laurance Brut.

Forret:

Sprøde mini-fiskefrikadeller på bund af lynstegte bladbeder. Garneret med Jomfruhummer, stænger af

glaskål og lime-hollandaise-sauce.

Hertil: Woodbrigde Rosé

Hovedret:

Skiver af fasanbryst akompagneret af skiver af fasanpate. Serveres med smørstegte rodfrugtstænger,

kartoffel, æblekompot, katanje creme og sauce.

Hertil: Talus Collection Shiraz, 2005

Dessert:

Flamberet brændte figner I thecreme.

Hertil: Grahams fine Ruby Port