Sitemap
Print version
Sidst opdateret:
11/01 2019 10:34:25Chiwere "Dhegiha Teton Santee Hidatsa Leder

Betalingsservice

Fra maj 2007 har DDS 2. Lyngby opkrævet kontingenter via betalingsservice. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, vil vi anbefale at du tilmelder dig til BETALINGSSERVICE allerede nu, eller gør det i forbindelse med at du modtager den næste opkrævning og betaler den via din netbank.

Så bliver dine fremtidige regninger til 2. Lyngby Optaya betalt til tiden, med minimalt besvær for dig, og med små omkostninger for spejdergruppen.

Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Og du slipper for kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig - det er det nemmeste i verden.

For at tilmelde dig BetalingsService skal du bla. bruge dit medlemsnummer i DDS. Det står altid på dine girokort når der bliver opkrævet kontingent

Betalingsservice online tilmelding (pop-op vindue)

Betalingsservice online tilmelding (åbner i samme vindue)

- hvor du også kan se reglerne.

Du kan også tilmelde dig gennem din netbank. Da skal du bruge oplysningerne

BS Kreditornummer:04819462
Debitorgruppenummer:1
Debitorkundenummer:dit medlemsnummer

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger.
Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet.

I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

 

Powered by CMSimple